Termeni Si Conditii

Bine ați venit pe cosmetify.ro! 

Accesul și utilizarea acestui site web sunt guvernate de termenii și condițiile de utilizare de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste reguli înainte de a utiliza cosmetify.ro. Prin accesarea sau utilizarea site-ului, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

1. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală 

Toate conținuturile acestui site, inclusiv dar fără a se limita la text, imagini, design grafic, logo-uri, elemente audio și video, sunt protejate de drepturi de autor și sunt proprietatea cosmetify.ro sau a terților cu drepturi corespunzătoare. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale este interzisă și poate constitui o încălcare a drepturilor de autor și a altor drepturi de proprietate intelectuală.

2. Utilizarea Site-ului 

A. Cosmetify.ro este destinat exclusiv pentru uzul personal și non-comercial. Nu puteți utiliza site-ul în scopuri comerciale sau în orice mod care ar putea cauza prejudicii cosmetify.ro sau altor utilizatori.

B. Nu aveți voie să copiați, modificați, reproduceți, distribuiți, publicați sau transmiteți conținutul acestui site fără permisiunea scrisă prealabilă de la cosmetify.ro.

C. Sunteți de acord să nu încercați să accesați sau să utilizați site-ul în moduri care ar putea cauza daune sau dezactivări ale acestuia.

3. Informații Personale 

Colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate, disponibilă pe cosmetify.ro. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor dvs. personale în conformitate cu politica noastră.

4. Legături către Site-uri Terțe Cosmetify.ro poate conține legături către site-uri terțe. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe propria răspundere.

5. Limitarea Răspunderii 

Cosmetify.ro se străduiește să furnizeze informații corecte și actualizate, dar nu garantăm acuratețea sau completitudinea acestor informații. Utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. Nu suntem responsabili pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor 

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile de utilizare. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Vă recomandăm să verificați regulat această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

7. Contact 

Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected]