Proceduri Cosmetica

HENNA SPA
150Lei
150Lei
Experimentati eleganta naturala a sprancenelor datorita serviciului nostru Henna Spa. Henna este o alternativa temporara pentru a colora sprancenele, oferind un aspect definit si intensificand culoarea. Aceasta vopsea naturala poate rezista pana la cateva saptamani pe piele. In plus, oferim si servicii de definire prin pensat.
BROW LIFT & SHAPE
150Lei
150Lei
Transforma-ti sprancenele cu serviciul nostru Brow Lift & Shape. Incepe cu stilizarea prin pensat, urmata de aplicarea de substante de laminare pentru a le oferi un aspect mai definit, plin si aranjat. Vopsirea sprancenelor accentueaza forma si culoarea naturala. Aplicam un ser special pentru ingrijirea si protectia sprancenelor.
LASH TINT & LIFT
200Lei
200Lei
Ofera genelor tale un aspect curbat, mai voluminos si mai bine definit cu serviciul nostru Lash Tint & Lift. Curatare delicata a genelor este urmata de aplicarea de substante de laminare pentru a le defini si intensifica. Vopsirea genelor evidentiaza culoarea naturala. Aplicam un ser special pentru ingrijirea si protectia genelor.
BROW & LASH COMBO
300Lei
300Lei
Daca iti doresti sprancene si gene perfecte, serviciul nostru Brow & Lash Combo este alegerea ideala. Corectam si modelam sprancenele pentru a obtine forma perfecta. Aplicam laminare si vopsire pentru a le defini si intensifica. In plus, iti oferim o consultatie pentru ingrijirea si intretinerea lor acasa.
Pensat Sprancene
50Lei
50Lei
Experimenteaza definirea si eleganta cu serviciul nostru de pensat sprancene. Iti oferim o forma perfecta si ingrijire personalizata pentru sprancenele tale.
Vopsit Sprancene
50Lei
50Lei
Accentueaza culoarea naturala a sprancenelor tale cu serviciul nostru de vopsit sprancene. Obtine un aspect definitoriu si atragator.
Vopsit Gene
50Lei
50Lei
Ofera genelor tale un aspect mai bogat si mai frumos cu serviciul nostru de vopsit gene. Accentueaza-ti privirea cu gene intens colorate.
Epilat Facial cu Ceara de Unica Folosinta
50Lei/Zona
50Lei/Zona
Experimenteaza pielea neteda si curata cu serviciul nostru de epilat facial cu ceara de unica folosinta. Scapa de firele de par nedorite si bucura-te de o piele mai fina si mai frumoasa.