Confidentialitate

Bine ați venit pe cosmetify.ro! Protejarea datelor dvs. personale este o prioritate pentru noi. Această Politică de Confidențialitate are rolul de a vă informa cu privire la colectarea, utilizarea și protejarea datelor dvs. personale atunci când utilizați site-ul nostru.

1. Informații Colectate

A. Informații cu Caracter Personal: În timpul utilizării site-ului nostru, puteți alege să ne furnizați informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de email, adresa poștală și numărul de telefon. Aceste informații sunt colectate în mod voluntar, de exemplu, atunci când vă înregistrați pentru un cont sau când plasați o comandă.

B. Informații de la Dispozitive: Colectăm automat informații despre dispozitivul dvs., cum ar fi adresa IP, tipul de dispozitiv, versiunea sistemului de operare și modul în care interacționați cu site-ul nostru. Aceste informații sunt folosite pentru a îmbunătăți funcționalitatea și securitatea site-ului.

2. Utilizarea Informațiilor

A. Procesarea Comenzilor și Furnizarea Serviciilor: Informațiile dvs. personale sunt utilizate pentru a vă oferi serviciile pe care le solicitați, cum ar fi procesarea comenzilor și livrarea produselor sau serviciilor achiziționate.

B. Comunicare și Notificări: Utilizăm adresa dvs. de email sau numărul de telefon pentru a vă trimite comunicări importante, precum confirmările comenzilor sau actualizări privind contul dvs. Puteți opta să primiți newslettere sau notificări personalizate despre oferte speciale.

C. Analize și Îmbunătățiri: Informațiile colectate sunt utilizate pentru analize interne, pentru a înțelege cum utilizați site-ul nostru și pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe cosmetify.ro.

3. Dezvăluirea Informațiilor

Nu dezvăluim informațiile dvs. personale altor terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate sau în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

4. Securitatea Informațiilor

Cosmetify.ro utilizează măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele dvs. personale împotriva accesului neautorizat sau a oricărei utilizări incorecte.

5. Drepturile Dvs. Privind Datele Personale

A. Acces la Informații: Aveți dreptul să solicitați accesul la informațiile dvs. personale stocate de noi și să obțineți o copie a acestora.

B. Corectarea sau Ștergerea Datelor: Puteți solicita corectarea sau ștergerea datelor dvs. personale, în conformitate cu legislația aplicabilă.

C. Retragerea Consimțământului: Dacă ne-ați furnizat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale, aveți dreptul să-l retrageți în orice moment.

6. Cookie-uri

Cosmetify.ro utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. de utilizator. Acestea pot fi gestionate din setările browser-ului dvs.

7. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic Politica de Confidențialitate pentru a reflecta modificările la practicile noastre de colectare și protecție a datelor.

8. Contact

Pentru întrebări sau preocupări cu privire la Politica de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la [email protected]